Ekm

Okulumuz Bilişim teknolojileri rehber öğretmeni Hurşit Cevahir'in girişim ve katkılarıyla sınıflarımızda bu hafta Phyton Metin Kodlama programının mantığını anlama amaçlı derslerde kodlama etkinlikleri yapıldı.Öğrenciler hem etkin hemde katılımı yüksek dersler işleyerek kodlama ile genel bilgiler edindileri.

Ekm

2023 Yılı İlçemiz Ahilik Haftası Programını hazırlayıp sunan öğretmen ve öğrencilerimiz büyük beğeni topladı.Haftalar öncesinden hazırlanmaya başlayan büyük emekler verilerek hazırlanan programımıza katkı sunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Programımız hem mesleklerin hemdeokul alanlarımızın tanıtımı için çok verimli geçti.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Halil Şenel tarafından, dizayn edilmiş Stem & Maker atölyemiz açıldı. Kulalı esnaflarla işbirliği ile oluşturulan bu atölye, Kula’da ilk olma özelliğine sahip.

Mrt

Tesisat ve İklimlendirme Teknolojileri Alanı Öğretmenleri ve Öğrencileri İzmir´de bulunan İZELTAŞ fabrikasını gezerek yerinde uygulamalı eğitim aldılar

Ara

Okulumuz Tesisat ve İklimlendirme Alanına Novaplast Plastik San. Ve Tic. A.Ş. Vesbo Firması tarafından malzeme desteğinde bulunulmuştur.

Kas

Okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı 11. Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Bosch termodinamik fabrikasına teknik gezi düzenleyerek alanındaki gelişmeleri yerinden ve kaynağından gördü

Ekm

Okulumuz Tesisat ve İklimlendirme Alanına ECA, Eczacıbaşı Vitra-Artema ve Dizayn Group firmaları tarafından malzeme desteği sunulmuştur.

Ekm

Okulumuz öğrencileri staja gittikleri işletmelerde okulda öğrendikleri bilgileri topluma aktarıyor

Eyl

Okulumuz Tesisat ve İklimlendirme Alanına Kayseri Erbosan Firması Tarafından Yapılan Eğitim Desteği