Etiket Sonuçları: eğitim

Ock

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı ara dönem karne törenimizi yaparak öğrencilerimizi tatile gönderdik.''İstiklal Marşı Güzel Okuma yarışması '' ve '' Bilgi Yarışması'' etkinliklerinde dereceye giren öğrencilerimize ödülleri dağıtıldı.Tüm öğretmen ve öğrencilerimize verimli birer tatil dönemi geçirmelerini diliyoruz.Herkese iyi tatiller.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Halil Şenel tarafından, dizayn edilmiş Stem & Maker atölyemiz açıldı. Kulalı esnaflarla işbirliği ile oluşturulan bu atölye, Kula’da ilk olma özelliğine sahip.

Ekm

Okulumuz öğrencileri staja gittikleri işletmelerde okulda öğrendikleri bilgileri topluma aktarıyor

Eyl

Okulumuz Tesisat ve İklimlendirme Alanına Kayseri Erbosan Firması Tarafından Yapılan Eğitim Desteği